Riool ontstoppen

Utrecht

Verstopte Gootsteen Utrecht!

Een verstopte gootsteen is ontzettend vervelend. Dat is niets nieuws, want het is het meest voorkomende probleem bij rioleringen. Maar maak je geen zorgen, want wij hebben de vakmensen in huis die deze verstopping efficiënt kunnen verhelpen. Of het nu een kleine of grote uitdaging is, wij kunnen het aan. Laat ons je helpen zodat jij snel weer probleemloos gebruik kunt maken van je gootsteen.

Geen voorrijkosten

Transparante tarieven

24/7 bereikbaar

Dag en nacht bereikbaar op 030-3080951

Tevreden Klanten

4.6 gemiddeld cijfer van de reviews 

Stroomt je gootsteen niet meer door!

Het is ontzettend vervelend wanneer je gootsteen niet goed meer doorloopt. Misschien heb je al van alles geprobeerd om dit probleem te verhelpen, maar niets lijkt te werken. Verstopte afvoeren kunnen worden veroorzaakt door etensresten die worden weggespoeld. Etensresten kunnen zich in de leidingen ophopen en zo een verstopping veroorzaken. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je etensresten op de juiste manier weggooit voordat je de vaat in de gootsteen afspoelt. Door deze simpele tip op te volgen, kun je voorkomen dat je opnieuw last krijgt van verstoppingen en kun je genieten van een afvoer zonder problemen.

Na-het-keuken-afvoer-ontstoppen-stroomt-het-water-door

Pompt de vaatwasser het water in de gootsteen omhoog ​

Heb je wel eens opgemerkt dat water niet meer goed door de afvoer lijkt te stromen? Het kan zijn dat er een blokkade in de afvoer zit, bijvoorbeeld door voedselresten die zich in de afvoer hebben verzameld. Symptomen hiervan zijn een borrelend geluid in de gootsteen of dat de vaatwasser water pompt. Gelukkig zijn er oplossingen beschikbaar om dit te verhelpen. Experts gebruiken bijvoorbeeld een rioolsegment machine of hogedrukreiniger om de afvoer te ontstoppen en het systeem weer normaal te laten functioneren.

1

Een verstopt riool, wat nu ...

Vervelend, je toilet of riool is verstopt.
Dit komt natuurlijk nooit op een gelegen moment. Stankoverlast en wellicht een overstroomde badkamer, geen nood wij lossen het snel op. Bel ons direct!

2

Monteur onderweg

Op het moment dat wij de afspraak inplannen springt de monteur in de bus, binnen 30 minuten zijn we bij je!

wij rekenen géén voorrijkosten!

3

Starten werkzaamheden

De monteur maakt eerst vrijblijvend een prijsopgaaf en gaat pas aan de slag bij akkoord.

We gaan pas weg als het is opgelost.

Je bent snel verlost van je verstopping en krijgt van ons zelfs 3 maanden garantie.